Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

jag kan inte vara med dig, sa du
förra sommaren

du bor för långt bort
du vill inte ha barn
tyckte du

jag sa det från början!!!
och då tyckte du att det inte spelade nån roll

jag saknar dig
jag vill vara med dig, sa du
den här sommaren

jag kan fortfarande inte få barn
jag bor fortfarande för långt bort
sa jag

jag var rädd, sa du

jag sa ja
men jag var inte redo ändå

du grät när jag sa nej till slut

M... det blir aldrig vi igen
det är försent





Fri vers av ramblinroses
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 23:31



Bookmark and Share


  Isak VIP
Smärtsam kärlek och korkade män. ingen bra kombination? ;)
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses