Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Overtime

Och jag sitter och blöder över

Känner hur du stilla rinner av mig

Kanske var jag inte beredd själv

Hur det plötsligt skulle kännas att vakna

Och inse

Mitt hjärta var inget för dig.

Jag har brytt mig allt för mycket

Förskönat dig

Skonat dig

Tålamod.

 

Det är overtime nu

Sudden death

Sista målet vinner

 

Jag förtjänar att inte vänta

Jag förtjänar att inte börja känna avsky mot dig

 

Så jag går nu

Lägger dig i minnet

För jag orkar inte

Bara ligga

Jag vill få hålla din hand också

Och visa vem

Linda är




Fri vers av Lindsy
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 00:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att ligga in en väntanom att kunna inse att den andre tillslut ändå inte vill se en
trots att man ligger bredvid
och är med på det
2009-09-26

    sjuhundraslag
du skriver med så skön takt,
man bara följer med.
och jag älskar hur du formulerar dig.
riktigt bra !
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy