Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isidor

min dotter är din syster
... du älskar att reta henne till vansinne
hon bråkar med dig som om du vore hennes dryga lillebror

jag är din mor
... du tuggar på mina fingrar
dina tänder kliar
du håller på att få nya
du kurar under min haka
dina tassar smeker mjukt min kind

du leker med mitt burr
gräver mer tassarna i det
borrar ner nosen i det

älskade lilla kattskrälle
du berikar oss!!




Fri vers av ramblinroses
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 01:40



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
gulligt!
2009-09-26

  Isak VIP
Awh! Helt underbart! Blev alldeles varm i kroppen av din dikt. Och bilden värmde gott den med! Tack för att du delar med dig av familjekärleken :)
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses