Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så svart

C

du kallar på mitt svarta
du vill ha det

du vill smeka min kropp
känna min ande

du kallar på mig
jag är förlorad
viker för dig

dina kyssar väcker mig
min kropp svarar

jag ser dig
du är vacker

jag vet
jag vet vad du vill
jag vet vad du behöver

jag hatar dig
jag älskar dig

låt mig vara!!
ta mig!!

c

varför kom du?
varför vill du se mitt svarta?
varför smakade du mina läppar?
varför väckte du min åtrå?

du är inte min, för i helvete!!!!!!!!!




Fri vers av ramblinroses
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 01:47



Bookmark and Share


  Isak VIP
Mmm.. Stark och väldigt talande. gillar verkligen den här!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses