Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fru är nån man slår




”En fru
Är nån som man slår”

Sa han


Han var bara 5 år
Och visste inte bättre

Men det hade han lärt sej
Av erfarenhet

Erfarenheter som ingen
Borde få uppleva…




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO