Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lida av scenskräcksfobi och försöka stå på scen på bokmässan var kanske inget bra val, fick mig bara att känna mig misslyckad och inte hjälpte det mig att sälja min bok


något jag borde kunnat

paniken steg,
oron
tankarna fyllde begär
och känslan av misslyckande
fyllde ekot

Såg allt
i slowmotion
hörde mina egna tankar
som eko

att stå på scen
är väl något jag borde kunna
står ju och har lektion
varje dag
varför klarar ja då inte detta




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 19:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskrivet känslan av scenskräck , stundens krav på röst och vältalighet
2009-10-24

    eva m h
Det är stor skillnad mellan att ha lektion och att sälja något så personligt som en egen skriven bok tänker jag.
Se det så och inte som något du borde kunna.
Lycka till nästa gång!
2009-09-27

  peter markurth
gillar denna
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson