Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill utveckla detta....., både seriöst och motsägelsefullt.....


Styrka !

Styrka !
är när man går till
jobbet
efter en svår
trafikolycka
där alla dog(utom jag )

Styrka !
är att göra
en bra
arbetsinsats
bakfull
och direkt
från Partajet

Styrka !
är när du
mosar
Federer
i tennis !

Styrka !
är när sonen
gör
precis
vad du säger,
en hel månad !

Styrka !
är att ENSAM
stå för Sin
Ståndpunkt
Trots Kompakt
Motstånd
från Omgivningen !

Styrka !
är att
sluta Röka
efter många
år !

Styrka !
är att
ta sig ur
ett Missbruk !

Styrka !
är att driva
igenom
ett förslag
trots
Många
Belackare !


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just idag är jag stark, just i dag mår jag bra .....
cool :-)
2009-09-27

  Mats Henricson
Kan bara hålla med föregående talare....
2009-09-26

  Junitvillingen
Och styrka är att orka resa sig efter varje fall!!:-))
2009-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Styrka är att sjunga "Next Time I´ll Beat Björn Borg" som Rude Kids.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska