Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underlig bok

 
nyckeln till gåtan
i boken jag läste
fanns någonstans
på de första sidorna
men inte ens i sista kapitlet
förstår jag
varför intrigen tätnar
som en inre storm driver tårar
i ögat

det är en underlig bok
man kan inte bläddra tillbaka
de sidor man en gång läst
och den kan inte återberättas
aldrig bli till fullo förstådd

den skrivs
medan jag läser
en mycket underlig bok




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-26 22:19



Bookmark and Share


  kath
Ja, det är en märklig bok o inte vet vi hur många sifor den innehåller heller.. en fantastisk, bok med ibland inte så roliga kapitel men så fyylls den plötsligt med ljus o vi ler medans vi läser vidare samtidigt som vi skriver den ,,, härlig livspoesi
2009-09-26

  Caprice! VIP
Och ännu märkligare är att ingens bok är den andra lik...
Inte kan den mångfaldigas heller så man kunde tjäna en slant på den.
2009-09-26

  Carola Zettergren
Mmm.. inte vilken bok som helst, ändå!
2009-09-26

  Sturesdotter
ack...livets bok...den svårlästa..
2009-09-26

  Gawain
Synnerligen mystifikt, egendomligt gäckande intressant,, Cool indeed!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger