Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om rättvisans omöjlighet och fåfänglighet....., andra "tjuvstarten".....


Justitia Utopis !

Justitita Utopis
Vill aldrig lägga den på is
Vill hävda den till varje pris !
Ska klara den om än kris !
För den ÄR bäst på alla vis !

Justitia Utopis
En obändig Viljeinriktning
En beständig Kanalisering
Utrota All Likriktning !
Krossa hotande Banalisering !

Justitia Utopis
Ett evigt Justitiemord
Sant, vartenda Ord
Vår Sak den är så STOR (!)
OM vi inte bara
står och glor

Justitia Utopis
En Universell
Kamp
Låt detta bli
ett Avstamp !!!!!


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 23:15



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska