Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genusintresse


Expressens ”kulturchef”
Wiman
Uttalade sej om Genus intresse

Han sa det ”intelligenta” påståendet
”varför tror ni så många köper Stig Larsons
böcker, om inte för genus-intresset”
T o m de övriga kultursnobbarna
Vek sej av skratt….

Vem fan köper en deckare av ”genus-intresse”
”genus-kulturchefs-propagand” såg förnärmad ut
Ska vi gissa, en krönika om deras ”inskränkhet”
Kommer snarast….




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO