Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirbys årsmöte


Årsmöte på KIRBY
De som sålt mest sitter vid ”honnörsbordet”
Sen följer alla, rad på rad
Med dessa försäljare
De som sitter längst bort
Kommer alltid sist
Säljer minst

De enda de längst bort är
Om man vet nåt om säljare….
De längst bort är mest människor
Ju närmare bordet för ”de fina”
Är att de mänskliga dragen försvinner
Så de blir mer och mer psykopater
Mindre och mindre människor

Så man kan utläsa av deras bordsplacering
Mer människa, mer som ”oss”
Ju längre bort…
Mindre människa och mer psykopat
Desto närmare bordet för ”de fina och duktiga”
Närmast sitter de som ”går över lik”
Om de behöver…

Låter väl som ett trevligt årsmöte….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO