Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattis 13 år


Nattis 13 år
Smög in till sin ”sjuka mamma”
För mamma var ordentligt sjuk
Då inte riktigt medveten om saker
Och stal flera 1000 kronor
En annan gång, stal hon hyrespengarna

Så mamman kom efter med hyran
Och så småningom vräktes
Det enda rättvisa i detta var att Nattis
Också vräktes…
På samma gång…

Snacka om att binda ris åt sej själv….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO