Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORDEA och fördröjníng


NORDEA FÖRDRÖJER LÖNER
Ett tekniskt fel hos NORDEA
Fördröjer tusental människors löner
Ska vi gissa att dessa inte får nån ersättning för detta
(för det hade NORDEA krävt eller mer
tagit ut som ”straffavgift” om det varit tvärtom)

”Överföringar mellan banker har inte fungerat”
säger man…
Pengarna är försenade
Försök säga det till din bank
Om någon som är skyldig dej pengar inte kommer
Med dom i tid
Eller se det ur ett ”annat perspektiv”

Frågan är dessutom
”hur kan nån vara så skrupelfri som NORDEA
och inte ens andas, om ersättning
När de själva bara tar ut det, som straffavgift?




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 20:11



Bookmark and Share


  RogerIvan
En Nobelpristagare i ekonomi har nyligen uttalat sig att inga banker borde få låna ut mer pengar än de har täckning för...
Precis som att man behöver vara nobelpristagare för att inse det?
2009-09-27

  SurtantZ
Tänk vilka summor de tjänar på att försena utbetalningarna.......!! Några miljoner på deras konto några timmar extra.....!!
2009-09-27

  SeXara
Bra skrivet!
2009-09-27

  Mats Henricson
Bankerna är de Värsta av Parasiter på Vår Utmärglade Samhällskropp !
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO