Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandra 21



Sandra 21 ”köpte en bil”
Av en nära släkting
Men eftersom hon lyckades
Med sin killes hjälp
Köra sönder den så ville hon inte
Betala för den….

En av dessa skrupelfria….
Att säljaren också behövde pengar
Är inget som riktigt
Verkar spela nån roll….
En av de skrupelfria

Det finns andra namn än "köp"
för sådant




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO