Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaldar om detta Dystra Faktum....


CFR och Bilderbergsgruppen - Rättvisans Hemliga Dödgrävare!

I USA finns dom
4.500 är dom
ALLA Tunga Namn
är med
Obama är beroende
tillhör snart de "troende"
En Förädisk Församling
detta är
Dagens Sanning

I Europa också
1.500 till
Bilderberg är
Gruppen
med är Bildt,
"muppen"
Rik som ett
troll
Och Ingen
har
koll
på detta
slutna
Patrask
Makten som
"i en ask"

Mona har
varit
inbjuden
fatta hon
nå´t,
Toblerone-bruden ?
tror inte det
hon gick nog
också på detta,
bet....

Men ,Tänk,
om Palme
kommit dit
jag tror att
han
avslöjat
denna SKIT !

Att få slut
på denna
Dynga
är ett Bekymmer
som mig
Blytungt
tynga...........

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska