Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omen

 

kunde du inte se eftervallningen från det förde oss bort från det som var. ett kalejdoskop

fast tvärtom

 

mörker,

 

hälsade på hos mig idag, jag såg tomt

 

markerna dina små blad, gräset som växte nu, tungt

fann du livet därute? var det maskätet som plommonen

de jag aldrig åt, de som aldrig blev blå?

 

gränsfrågor fallerade, grävde fram gebot, tröstande

nära

fick ej falla nu

 

önskerik flora gensåg inslag, för fruktad

befruktad tanke

omen 

 

 

 

 

insomnia

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 22:36



Bookmark and Share


  Drömkram
Åh, känslosamt berörande. vackert uttryckt. Kram
2009-09-28

  peter markurth
sött
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP