Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med ord, bokstäver och kännslor.


Kannibal

Han äter upp sig själv,
bokstav för bokstav,
suger ut vart enda ord,
tills det bara finns z:an och X kvar.

Det går inte längre att namnge honom,
han är meningslös.




Övriga genrer av Josef Winroth
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-10-12 23:38



Bookmark and Share


  The Stargazer
En väldigt lekfull och smart liten dikt. Jag fastnade stenhårt för den. Det måste bli ett bokmärke.
2006-10-28

    la-poet
häftig!
2006-05-29

  Smultris
Mmmmmm.... *fanatiskt förtjust*
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth