Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går det ?


Rättvisan - Lustifikationer !

Rättvisan
ska vi fira med Skumpa
vi Fru Justitias "Pats" med Rent Syre
ska pumpa
det blir Rena "Bulleri Bumpa"
och ALDRIG
vi detta
ska Dumpa !

Rättvisan
stöds av Gud Fader själver
annars Gudstron står och skälver
må Han mässa lite Extra
och Lägga Ut Mycket Mer
på "Textera"

Rättvisan
finns i "barnvarianter"
Schyst på fotbollsplan
på ALLA kanter
Bannlysta krokben
Skonade smalben
INGA fula fraser
bara "fotbollsgracer"
elegans och bicekletas
flagrant med "små atleticas"

Rättvisan
Vi kastar nycklarna
till de "slutna Rummen"
och fronderar
Hycklarna
DERAS skumpa
blir ljummen

Rättvisan
politiker
Mot Väggen
INGEN
Återvändo
för dessa
Dräggen !
Är de orakade,
så Dra Dem
i Skäggen !


---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 11:09



Bookmark and Share


  peter markurth
VI FÅR INFÖRA RÄTTVISA TILLSAMMANS, DE ANDRA= FYLLER INGEN FUNKTION I DET NYA SAMHÄLLE VI AVSER SKAPA!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska