Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför Rättvisa ?


Rättvisa - Restaurerad !

För att :
Undvika Konflikter
Eliminera Komplikationer
Utrota Frustrationer
Avveckla Illussioner

Och:
Skapa Samarbete
på Lika Villkor
Skrapa bort Oklarheter
Läka Orättfärdiga Sår

Samt:
Frambringa
en Världsrörelse
mot
Förrädarna
De Falska
Företrädarna
De Lågsinta
Svikarna
Och Alla
Gelikarna...

--------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 14:01



Bookmark and Share


    Max Poisé
Hänger med. absolut!
2009-09-28

  Mats Henricson
Sjunde var det....
2009-09-28

  Mats Henricson
Mitt Åttonde Bidrag på detta tema ! Haka på hörni !
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska