Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja.. det var kul


tänkte jag skulle sagt hur vacker du är


tänkte jag skulle sagt
hur vacker du är
men du hann före

tänkte jag skulle
tända din eld
men brann upp själv

brände mina fingrar
och läpparna färgades
i sot

från rök och damm
din lem trängde fram
jag tänkte inte längre

att du fanns
men drog dig till mig
viskade..

sakta min vän..
natten är din fiende
har knappt börjat än

tänkte.. aldrig mer
men du hann före

haha..




Fri vers av frantic
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 18:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bryska rader och glädjande.
2009-10-02

  peter markurth
gillar denna
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic