Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no title


du..
du är så långt borta

när jag ser på dig
växer rummet och du
försvinner
vart är du?

jag drömmer om dig
och du ler.. jag sträcker
min hand efter dig
men når inte

jag önskar du kunde se
förstå vad jag vill
fast du vänder dig bort
och försvinner

om jag bara kan
jag vill leda dig hem
berätta för dig om
alla mina problem

och allt jag gör fel
för du.. du kan ju le
och se mig som jag är
när jag försvinner





Fri vers av frantic
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 19:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Två som försvinner, men finns ändå.
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic