Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan



I saknanden av din famn
söker jag tröst i det skrivna ordet.
I väntan att någon återigen
vill krama mig varmt,
försöker jag ro min skuta i hamn,
skyllandes på det obarmhärtiga
Ödet.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP