Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medveten om att du är en ganska lugn o sansad man...


Besinna mig !



förlåt

nu är jag
där igen

brinner obesinnad

med dig
i tanken

lovsjunger
dig

längtar, drömmer
väntar


dig


obesinnad

tappat fokus
vett o sans


igen


törstar
din hud
din kropp
dina händer
din tunga


besinna mig



mätta mig
fyll mig
i balans
igen




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är starka känslor i den här kvinnan...
2011-09-05

    J. Herward
ge inte vika för elden, ty där finns inget att frukta, annars kan man ju alltid ta till en stol för att tämja lejonet^^

bra läsning snyggt elegant
2009-09-29

  Larz Gustafsson VIP
"Brinner obesinnad".
Gillar särskilt den strofen!
Storslaget!
2009-09-29

  Quasimodo
Den här är fylld och tveklös i sin längtan !!!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell