Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av hoppets färger röda----

Av hoppets färger röda
vi får vår energi.
Om drömmar vore döda
vi sjönk i apati.

För hur det ändå är
i möda och besvär
så hoppas vi
att vi det bättre får
varthän vi än nu går.

För hoppet är det vi lever på
när livet synes svårt
och om vi har det rätt så bra,
så hoppas vi
att det alltid så ska va.

Om vi ej hoppas något
föröds vår framtidstro.
Om drömmar vore döda,
var får då vår längtan bo?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ove Arfwedsson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 16:55



Bookmark and Share


  Anna*
Vi behöver fortsätta drömma, hoppas och tro
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson