Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Längtan och suddiga blickar

Varför griper du inte bara tag i mig

När jag går förbi

Håller mig hårt

Viskar några lekande ord

Och sätter mina fötter till marken igen?

 

Tänk om jag fick nudda

Dig i hjärtat

Bara lite

Men du tittar bara på mitt skal

Och ställer aldrig de där nakna frågorna.

 

Förstår du inte hur bra

Mina händer skulle

Passa i dina

Eller hur väl mitt

Huvud skulle klä ditt bara bröst i morgonljus?

 

Så som jag längtar

När vi går där

Och låtsas som ingenting

Då när vi nästan rör varandra

Med suddiga blickar och hunger i mitt hjärta.




Fri vers av Lindsy
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 22:53



Bookmark and Share


  ewew1
mycket bra! Applåd!
2009-09-29

  malin...
Vackert om stunder som glider ur ens grepp...
2009-09-29

    Herr Ångest
Naket skrivet med ett bra flyt i texten.

Funderade på om du kanske inte skulle byta titeln till nåt mer raffigt.. ;P

Typ, Hunger i mitt hjärta.. el nåt sånt.. eller det kanske låter lite klyschigt?

I så fall kan man kanske vända på det.. så det blir hungriga ögon och ett suddigt hjärta.. ist för tvärtom.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy