Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artificiell livmoder

.

Mitt lugna jag
har blivit ett
nervöst
och lättskrämt
foster
i stort behov
av artificiell livmoder
där livet,
återigen,
skulle kunna
andas
av trygghet
och där mörkret
är min vän
inte
min största
rädsla,
- som det blivit,
efter den händelsen

Och mitt leende
kommer aldrig mer
spontant
och innerligt
- inte sedan den kvällen

Den kvällen
då en främmande
hand
på min axel
tog sig
friheten
och rätten
att förändra
mitt liv
så fullständigt...




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så mörk..
men bra!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna