Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fria viljan

Plötsligt en dag står du bara där
Som en uppenbarelse
Nedstigen från en annan dimension

Jag är Kärleken säger du
Jag har kommit för att befria dig
Ta dig med

Jag har vandrat vid din sida en tid
Du har valt att inte se mig

Men jag är inlåst här säger jag
Dömd till livstids vakuum
Tomheten är min enda vän

Mina tankar är orena
Min boja tyngd av sorger & förtvivlan

Men du har ditt förnuft kvar svarar du
Du står i förbindelse med den fria viljan

Öppna ditt hjärta
Släpp in mig
Lita på min godhet & välvilja

Jag tittar på dig
Du är vacker
Dina ögon glittrar

Okej säger jag

Men du får inte nyckeln

Den behåller jag



...en stund till




Fri vers av Aquila
Läst 391 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-09-30 11:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Gillar speciellt slutpartiet så
där får du in det som gör dikten
speciell

tackar för en speciell läsning
2009-10-01

  Karin Rosberg
Vacker!!!
2009-09-30

  Valdemar Anders
Hoppla... Vackert!
2009-09-30

  M_Franke
Stark och berörande...
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila