Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaldar om Kommersialismen, bara ett till av Djävulens alla påbud .


Kommersialismens Inverkan !

Kommersen
Uppmanar till ytlighet
förfalskad livsglädje
på burk eller
i flaska

Kommersen
En svåravslöjad styggelse
som ärligheten rädes
en unken gegga
svart aska

Kommersen
har Vackra
Färgrika
Kamouflage
Öppna
Frestande
Decoltage
Lockar till
Blamage
pockar på
"Apanage"

Kommersen
Universell
falskt vänsäll
lögnaktigt
"Gräll"
föraktligt
"dräll"

Kommersen
HOTET
mot
det Sanna
allt Knotet
att
"anamma"

Kommersen
Drogande Dimmor
Vågade Kvinnor
Plågande Fraser
Lågande Parafraser

Kommersen
Den ULTIMATA
Sedeljakten
på RÄTTVISAN
rena slakten.........


------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 14:46



Bookmark and Share


  peter markurth
komersen kommer givetvis ej att tillåtas i ett senare skede.
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska