Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedspisen


Veden i vedspisen
Hettar
Med lufttillförseln så blev
Plattan röd….
Nästan genomskinlig….

Hettan slår emot en
Så härligt efter en kväll
Ute i september kvällen
Vedspis är en underbar uppfinning
En av de största….

(hm skulle vilja sitta där
framför den, efter en kall
våt kväll, och torka tillsammans)




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-04 00:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Håller med dig vedspisen
är en underbar uppfinning
ibland önskar jag att jag haft
en eller en braskamin
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO