Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Lagom

Håll mig inte för hårt

Utan lagom

Jag vill leka allvar

Men inte för nära.

Be mig inte älska

Utan gränser

Snarare försiktigt

Fäst min blick mot ljuset

Och visa mig

      Vad det innebär…  




Fri vers av Lindsy
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy