Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara denna tystnaden.

En signal. Ett medelande. En röst. Ett tecken.
Bara denna tystnadden.

Du kunde ha brytt dig mera. Du sa du skulle göra allt för mig
Förnekar. Osäker.
Orkar inte bli som förut.
För spåren finns där, upptrampade.

Jag förblöder, medans du är ute med henne.
Smått blir stort. Rosa blir blod. Svart blir sol.
Allt blir liksom ogjort här.

Allt blir bara dimma över mig och över hjärtat jag försöker rädda.
Jag la rosor innanför din dörr, de vissnar nu sakta.

Känner du inte att jag sakta försvinner...
Fan, gör något stort för mig.




Fri vers av miss_me
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-10-13 14:35



Bookmark and Share


    Fia
Tragisk men fin. Olycklig kärlek har med sig så mycket känslor.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

miss_me