Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

Hej.
Hoppas du mår bra. Har inte hört ett ljud på flera dar.
Här är allt skit, totalt mörker.
Jag ligger och grubblar, tänker och undrar.
Om du någonstans kankse ligger och tänker på mig.
Om du har ett hjärta som är värt att kämpa för.




Fri vers av miss_me
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-10-13 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me