Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsbild

 

 

ur skymningsblå dunge 

betraktar två gula fönster

mannen med hunden




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt. Kan läsas från två håll också. Är det fönstren som betraktar mannen eller mannen som betraktar fönstren ..?
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin