Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


sexomani

Jag vill

Komma i

Din mun

Se saften

Rinna ner

För din

Haka

Föra mina

Läppar runt

Din styvhet

Så djupt

Att du

Ryser

Kom i

Mig,

Låt mig

Visa dig

Min

Sexomani




Fri vers av Lindsy
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-01 16:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Mer poetat sex, erotik passion o.s.v.
Intressant, för alla...
Gör reklam då, för mina egna likn...
2009-10-03

    Nicklas VIP
Haha, härligt! Så publicerade den ändå!
Du vet vad jag tycker.
Helt suveränt!
2009-10-02

  Peter Jr Eriksson
älskar!
2009-10-01

  peter markurth
mkt bra
2009-10-01

  Isak VIP
Vad säger man om det här?
att kunna skriva om så utstuderade fantasier är riktigt bra!
Det hade fallit ytterst platt och blivit direkt avtändande om jag hade försökt med samma sak. bra jobbat!
2009-10-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Lindsy!

Bra läsning när man vill att det skall ta skruv... Hälsar Fredrik
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy