Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av musik litteratur samtal med gamla och unga


Generationens utveckling



alla tror

NU har vi hittat på detta

och detta

trodde jag också

undrar om de unga vet att det är så?

eller ska alla generationer

genom det varje gång?

varje generation HAR också hittat på något nytt

vi ärver av varann




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 17:45



Bookmark and Share


  Marreb
jo så är det.

Därför vi har historia i skolan oxå. Men trots det tycks misstagen göras om. Det är som att alla generationer måste den vägen vandra...
2009-10-04

  peter markurth
bra
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel