Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukan


Avundsjukan
Den svenska avundsjukan
Den kanske inte är värre än på annat håll
Men den kan likna ”barnens mobbing”

Samma föräldrar som skriker högljutt
om mobbingen på skolan
speciellt om det var deras barn

Gör detsamma i stora samhället
”tystnaden” som råder
"Mobbing" på jobbet och samhället...

Livsvillkor….




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-20 12:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt
2009-10-20

    Maria Malm
Tänkvärda rader...
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO