Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franco Mussolini


Franco och Mussolini
Dessa fashister
Hitler och alla nazister
Skapade sig en värld
Där känslor är brister
Och framgång är flärd
Och dess andetag är död
De njuter av andras nöd

30 talet, det mörka och kalla
demokratier falla
i händerna på dessa onda män
vars verkningar vi se än
soldater njuter
för varje s k kommunist man skjuter
Ända till 74
Ska Franco den satan styra




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 21:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Med USA:s "goda minne", liksom den Vedervärdige Generalen i Chile, Augusto Pinochet, bara för att nämna några av de AS som USA stött i deras Blodiga Gärning !
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO