Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom kom kom


Jag går i andra tankar
Runt och det är dig min sköna
Som gör att det bultar och bankar
Tanken på dig min böna
(OOooo att få höra dig stöna)

Får hjärtat att slå runt och spinner
Som hoppar och lever om
Glädjen lyfter mig mig till winner
DU ljuvlig, som kom, och kom....




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO