Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Bult


EN gammal, när Mr Bult var den mest bjudande av alla
Betald av alla andra och, han blev sen representant
FÖR RESTAURANGÄGARNA ja han hade ju
Onekligen hjälpt dem förr….


Vissa bjuder huset fullt
Med sitt Amerika Express
Och vår vän, lille Mats Hult
Hamnar uthängd i vår press

Säger många ggr
Förlåt mig så hemkt mycke
Jag känner så djup ånger
Jag betalar tillbaks, ehh.. ett (litet stycke?)

Vi grabbar i demokratin
Är ju stora grabbar
Gå ut och bju, så gla och fin
Att det andra drabbar...
ändrar ej min min
(vilka d....a svin!)




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO