Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste ta hand om det som är mitt

Kanske är det så som jag sa.
Du bryr dig ju inte.
Det har gått alltför många dar.

Jag kan inte längre leva mitt liv genom ditt.
Jag kan inte hålla din hand när den glider iväg.
Jag måste ta hand om det som blev mitt.

Du har en len röst som är saknad.
Ett sätt att lysa upp mitt i strid.
Hjälp mig upp, få mig mig ur min säng, få mig vakna.

Ser du inte att jag har gjort allt för dig, för oss, för kärleken i sig.
Jag har inte råd att förlora dig.
Du ljuger och förnekar mig, det är inte okej.

Så ta våra minnen och tänk på allt vi gjort.
Är jag värd att bara kastas bort
Du säger saker som jag aldrig kunna trott.

Jag älskar dig mer än livet sig självt.
Vart är du
vart är du min andra hälft..





Fri vers av miss_me
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-10-13 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me