Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robban saknad kamrat

Robban, saknad kamrat, över 10 år
Av saknad…



Min vän Robban, en pojke på nära femti
Ställde alltid upp, för en vän i nöd
Redo att kommentera allt med skämti
Alltid det, in till sin snabba död

Han gillade allt som pojkar med fart
Störtade tragiskt med sin drake
Vem kunde tro, att han skulle försvinna så snart
Det försvann en vän, en man, en älskad make...

Vi talade kanske inte så ofta, som man kunnat
Men kompis från början, på något sätt
Men några år till man ville han unnat
Att försvinna så fort, känns inte rätt




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO