Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VP för första gången


Jag tror
Att jag ”riskerar” att rösta på VP
För första gången

De vill göra det lättare för nya banker
De menar att folk är trötta på bonuskulturen
Sant
Ska man gå på val på det
Ja varför inte?

Det är kanske det som mest påverkat oss alla
De sista året
Det är vad som dominerat media, totalt sett
Både på 90 talets början och nu igen
Och de säger att:
”bonusar är inbyggt i systemet”
Ja inför motboken då för fan
Mot % och bonusar

Och en annan sak är att låta nya banker
Komma igång




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-10-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO