Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stradivarius


Stradivarius
Märkliga instrument
För oss som lever med att saker försvinner
Och byt, flera ggr per generation
Där instrument från Hagström och Fender
Ses som ”brukbara museiföremål”
Från förgången tid, om än i ”kultstatus”

Där framstår Stradivarius som en slags
Motsägelse i tidsaspekten från nu
Ingen är tillverkad efter 1737
Eftersom Herr Maestro Stradivarius
Inte levde längre än till 1737




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO