Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systembonusar och motbok



”svårt att få bort bonusar när
det är inbyggt i systemen”
Sa en kärring häromdan
Hon var nåt slags chef på det som kallas
Swedbank, numer, efter alla namnbyten
Och hopslagningar

Men om det är så inbyggt i systemet
”Så inför motbok för helvete”

Kan väl knappast vara svårare än
Procenten i spriten

Eller, vi (ni) kunder bojkotta alla förbannade
Bonusbanker
För bonusarna för aldrig vi
Däremot får vi betala deras….

Sök er till JAK de ska i alla fall jag göra
Kontanter verkar dessutom vara
De mest säkra numer med alla kort
Och bankbedrägerier


Ett statligt betalningssystem för vanliga människor
Med lönekonton vore nog ändå det enda raka
Verkar det som….




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO