Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadspliktens gömmande av sanning



Socialens tystnadsplikt
Är dess stora styrka
För man kan vränga varenda bikt
Som försvar man den yrka
Som en djävulsk satans kyrka




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO