Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappast, troligen inte!

 

känner mig
föga
eller knappast
eller inte alls

känner mig
näppeligen

känner mig obenägen
eller ohågsen
eller trög

känner mig
inte
eller troligen aldrig
eller tom i roten

känner mig
seg!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-01 20:58



Bookmark and Share


  walborg
Jättekul text!!!!
2009-10-02

  Carola Zettergren
Usch...så kan det vara.
2009-10-02

  Syrsan
Enda trösten är väl att det är övergående! Kram!
2009-10-02

  Eva Langrath VIP
Ha ha just så känns det lite titt som tätt. Kram
2009-10-01

  Johan Bergstjärna VIP
precis så där känner jag mej också idag ... öhhh
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger