Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soliga stund

 

soliga stund
glasklara äpple i gräset
återspeglar himlaljuset
och lövens resor

det är stunden
just innan
alldeles intill
och nära




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Onekligen har även denna årstid sin tjusning, för den som betraktar den med Neil Young-ögon ("there´s more to the picture than meets the eye")
2009-10-03

  Carola Zettergren
LJUFLIGT..just där!
2009-10-02

    Maria Vildblomma
Inspirerar till en stund av mindfulness! Härligt!
2009-10-02

  Elaine.S VIP
Mmmm så fint, bara sådär, i nuet, en värmande välgörande stund.
2009-10-02

  Lili Samuelsson VIP
mm, som att betrakta det som är, just nu
just nu är det höst
och den här stunden du skriver är sol och fallfrukt
snyggt
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger