Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spegelvrängning av Mr Lindemanns "Liten enradare"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=995829



ännu mindre enradare (version av dagens Lindemann)

 

 

 

 

 

 

 

 





Vi hittar oss här medan där glömt bort var det är


 

 

eller möjligtvis:

 

 



Du kryper ihop till en boll av allt som blev noll




 

 

 

 



Originalet,
vars själva idé jag sympatiserar mest med:

 

 

["-Jag sträcker mig ut i ett nu till det som är du-"]

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP