Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets melodi


Havets alla vågor

mot strandkanten slår

alla frågor släcks

och..

väcker lusten att få leka

springer lätt..

spänner kraft mot våg

njuter av värmen i

det salta vatten,

som bildar spår

regnet faller ner

som små hagel

blir som nålar mot hud

mot vattnets susande

ljud.

vågen fångar vattnet

som vänder och

följer sina gångar...

inombords njuts det av dessa

sånger.

som man längtat efter så
många gånger.

Allt samlas i en harmoni.

där man står mitt i

ingen kan ta den fångade

stunden....

Den blir till mig bunden.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-02 18:14



Bookmark and Share


  aol
underbart klingar din melodi
2009-11-08

  Elaine.S VIP
En fin melodi , liv och lust!!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP