Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös


Slut dina fingrar om mitt blödande hjärta
Vira ömmhet runt de infekterade kranskärlen
Skydda mig från den taggtråd av känslor
Som river i min kropp
Lämnar mig blödande
Hudlös
Med själen på fel sida
All sorg utspilld över golvet
Skärvor av den alabastervas
Där jag förvarade det mest värdefulla
Det sista av det liv
Som en gång var mitt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP